| Več

Založniki

Uveljavite svoje pravice - pridružite se SAZOR GIZ

Pridružite se nam lahko kot član ali kot upravičenec.

Za vstop v članstvo izpolnite in podpišite Sporazum o kolektivnem upravljanju avtorskih in sorodnih pravic ter pristopno izjavo za članstvo (najdete ju na dnu stranij). Nove člane SAZOR GIZ potrdi na vsakokratni letni redni skupščini. V času do potrditve, boste na podlagi podpisanega Sporazuma že upravičeni do deleža sredstev.

Če želite postati le upravičenec (in ne tudi član SAZOR GIZ), izpolnite in podpišit samo Sporazum o kolektivnem upravljanju avtorskih in sorodnih pravic. Upravičenci prejmejo svoj delež ob razdelitvi sredstev, vendar pa v nasprotju s člani ne sodelujejo pri odločanju in ne odgoarjajo za obveznosti SAZOR GIZ.

Podpisane in izpolnjene dokumente nam pošljite na naslov SAZOR GIZ, Kersnikova 10a, 1000 Ljubljana.


Warning: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/sazorsi/public_html/_class/moduleContents.class.php on line 1001